Bachelor of Communication!

Ja hoor! Ik ben afgestudeerd! Na zeven jaar als student door het leven te zijn gegaan (twee jaar Pedagogiek, een tussenjaar en vier jaar Communicatie), mag ik mezelf nu Bachelor of Communication noemen. Maar ja, wat nu? De banen liggen niet voor het oprapen en juist het aanbod in de communicatiesector is erg laag. Gelukkig heb ik een opleiding gedaan die aardig breed is en juist met deze opleiding word je niet opgeleid voor een concreet beroep zoals dat wel bijvoorbeeld is bij accountancy. Nu kan ik zeggen dat dit nadelig is, maar ik denk juist dat het ook mijn kansen vergroot.

IMG_1637Ik ben geïnteresseerd in kunst en cultuur, opvoeding, kinderen en jongeren, cultuureducatie- en participatie, wat er in de maatschappij leeft, de overheid en andere non-profit organisaties, ik houd van schrijven en de actualiteit. Ik houd mijn oren en ogen open, want ik wil graag iets bijdragen aan de maatschappij. Betekent het nu dat ik ga bloggen over mijn zoektocht naar een baan? Nee, dat doen er al genoeg. Zo kan je de zoektocht van verschillende werkzoekenden volgen via het banenblog van de NOS.

Maar mocht je een interessante vacature hebben dan houd ik me zeker aanbevolen en schroom vooral niet om mij een berichtje achter te laten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *