Creatieve adviezen verwerkt in een rapport

‘Time flies when you’re having fun’, luidt het Engelse spreekwoord. Voor mijn gevoel klopt dit ook voor het project #ComOn. De weken vliegen voorbij en mijn eigen communicatiebureautje Xtra heeft er ook nog eens plezier in! Zou je niet denken voor een schoolopdracht, maar de opdracht is leuk, creatief en uitdagend! Bovendien kan ik het met mijn medestudenten heel goed vinden en spelen we goed op elkaar in.

De zesde week is inmiddels voorbij en die hebben we afgesloten met een presentatie van ons advies aan Mark Eckhart (projectbegeleider) en FAE Events, onze opdrachtgever. Alle adviezen zaten al goed in onze hoofden, het moest deze week alleen helder en duidelijk geformuleerd worden in de vorm van een adviesrapport. Met dus als afsluiting een mooie presentatie. Hoe zou de opdrachtgever het beoordelen? Dat is nog even afwachten…

Het adviesrapport is dus deze week afgemaak en als communicatiestrateeg heb ik me bezig gehouden met de strategie. Welke koers gaan we varen? En waarom gaan we naar rechts en niet naar links? Voor mijn gevoel heb ik het goed op papier kunnen zetten en nu maar afwachten op de feedback. Naast de strategie bestaat ons adviesrapport uiteraard ook uit de adviezen. Het zijn een hoop adviezen geworden met veel creativiteit en we hebben ingespeeld op de huidige trends.

Ik zou zo graag van de daken willen schreeuwen wat voor leuke opdracht we precies hebben en welke leuke adviezen we hebben bedacht, maar het gaat helaas niet lukken. Het is niet de bedoeling dat de wereld nu al weet wat voor leuk evenement Leiden staat te wachten en dat zal ik moeten respecteren.

De zesde week is ten einde en dat betekent dat het project langzaam ten einde komt. Er zijn nog vier weken te gaan. Vier weken waarin we aan de slag gaan met tekst. Nu vond ik de eerste weken al leuk, omdat ik me mocht bezighouden met de strategie en het bedenken van goede promotiemiddelen, maar met schrijven kan ik ook mijn ei wel kwijt. Vanaf maandag gaat Xtra zich dus bezighouden met de tekstuele ondersteuning. Zo mogen we een magazine maken, tekst schrijven voor de website en bedenken (waar nodig) wat voor tekst op de promotiemiddelen komt te staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *