Het waanzinnige dat Apple heet

Apple  is het helemaal. Als ik zo om me heen kijk en mensen over Apple spreek kan het twee kanten op: of mensen vinden Apple helemaal geweldig of zij vinden Apple helemaal niks. Ik heb nooit iets met Apple gehad. Voor mij wás en ís het allemaal veel te duur. Want wat is er mis met een mp3 speler van Samsung of het oude vertrouwde Windows? Bovendien doet mijn Nokia het ook nog prima.

Maar Apple blijft verrassen, want afgelopen week is de iPad uitgebracht. Aanvankelijk was ik negatief, omdat het een gadget is wat eigenlijk gewoon een speeltje is, of niet? Maar nadat ik hem in mijn handen heb mogen houden en de vele mogelijkheden met eigen ogen heb kunnen zien, ben ik wederom om. De iPad is een geweldig iets en het laat mij niet meer los. Ik kom terug op mijn eerste gedachte, want de iPad is wel degelijk heel nuttig. Je hoeft je nooit meer te vervelen in de trein, de auto of gewoon op een regenachtige zondag. Met een werkelijk fantastische kwaliteit kan je de mooiste films bekijken, muziek luisteren, als fotolijst gebruiken, spelletjes spelen of zelfs een boek lezen. Heb je beschikking over wifi, dan kan je er ook nog het wereld wijde web mee op en mee mailen. Hij is mooi, leuk en handig!

l_logo-appleStiekem begin zelfs ik te vallen voor het waanzinnige, dat Apple heet. De producten van Apple hebben een mooie vormgeving, en het heeft simpelweg veel meer stijl dan de concurrenten. De iPhone is al een tijdje bekend bij veel mensen en inmiddels zijn we alweer bij de vierde versie beland. Je kan er zoveel verschillende applicaties opzetten dat je het altijd bij je moet hebben als je iets wilt weten, opzoeken of als je er gewoon muziek mee wil luisteren of spelletjes op wil spelen.

Apple heeft me in haar macht; maar al te graag zou ik een stijlvolle macbook willen hebben, een handige iPhone of de geweldige iPad, maar helaas zal ik het voorlopig nog moeten doen met mijn laptopje van Asus en mijn oude vertrouwde Nokia telefoon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *