Laatste masterclass en laatste werkweek

De laatste echte werkweek is alweer afgelopen en deze week begon met onze laatste masterclass op maandagochtend. Dit maal van onze eigen Peter Duijvestein, directeur van Leiden Communicatiestad. Peter heeft samen met Mark (docent Hogeschool Leiden) het project Comon begeleid en Peter had de eer om als laatste professional een masterclass te geven. Deze week stond voor ons in het teken van het voorbereiden van de presentatie, die een week later zal plaatsvinden en dus ging de masterclass over het presenteren van je advies aan de opdrachtgever. Met dank aan Peter hebben we toch maar weer mooie tips meegekregen om een goede presentatie neer te zetten.

De rest van de week was voor Xtra (gelukkig) niet heel stressvol. Het adviesrapport hadden we sowieso al helemaal klaar en af en dus hebben we deze week het portfolio voor het magazine afgerond en compleet gemaakt. Alle artikelen hebben we samengebundeld en er een mooi portfolio van gemaakt, zodat FAE Events een goed beeld heeft van alle gemaakte artikelen.

Het adviesrapport en het portfolio lagen klaar om uitgedeeld te worden en dus tijd om op vrijdagochtend de presentatie voor te bereiden. Na het weekend zal de presentatie plaatsvinden en we willen natuurlijk wel een knallende presentatie geven. Het team werd opgesplitst: Het schrijven en organiseren van de presentatie en het maken van een moodboard. Om de opdrachtgever, Mark en Peter een goed beeld te geven van de stijl van het magazine en de ijkpersoon hebben we een moodboard gemaakt. Met scharen, een pritstift en een hele stapel tijdschriften zijn we lekker gaan knutselen, met een mooi resultaat.

Volgende week komt er dan echt een einde aan het project ComOn. Na 10 weken keihard werken gaan we het afsluiten met een presentatie en ook nog een gezamenlijke afsluiting met alle bedrijfjes. Op naar de laatste week..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *